Самолетни програми от Варна

Кипър - Островът на Афродита от Варна
Маршрут
Варна - Ларнака - Варна

3 дни / 3 нощувки

от: 429 лв.
Програма

 ОСТРОВЪТ НА АФРОДИТА – КИПЪР ОТ ВАРНА

МАРШРУТ: ВАРНА – ЛАРНАКА – ВАРНА

ТРАНСПОРТ: САМОЛЕТ

Включени екскурзии в цената и представител на място!!

Дати: ВСЯКА НЕДЕЛЯ от ноември до март 2021

3 ДНИ / 3 НОЩУВКИ

Цена от: 429 лв

 

ПРЕДИМСТВА

ПРОГРАМА:

ДЕН 1 - Неделя: 
 
Пристигане на международното летище Ларнака в 08:15.
Посрещане от представител на фирмата и трансфериране до хотела.
Свободно време.
 
ДЕН 2 - Понеделник 
 
10:15 – 12:30 Посещение на езеро Ороклини за наблюдение на известното и красиво розово фламинго. Организиран уъркшоп за приготвяне на местни деликатеси, които после вярваме с удоволствие ще опитате. Следва уоркшоп за плетене на кипърски кошници. Уоркшоповете се провеждат на английски език, но това не бива да Ви спира да се потопите в традиционата атмосфера на Кипър.
Трансфера от Ларнака до езеро Ороклини не е включен в цената. Ще ползвате градски транспорт - автобус номер 419, който тръгва от централната автогара в 09:55. обратно по разписание автобусъте в 13:10. Цена на билет в едната посока - 1,5 евро. Подробни инструкции ще получите на място от нашия представител.
 
Свободно време.
 
ДЕН 3 - Вторник: 
 
09:00 – 17:00 Посещение на парк за отглеждане на камили. Уникален животински парк и единственото място на острова, където могат да се видят камили. Посетителите могат да хранят животните, да се разхождат из парка, както и да се включите в сафари-разходка през дивата природа. Провежда се на английски език.
Трансфер а до парка не е включен в цената. Ще ползвате градски транспорт от Централната автогара, автобус 407 в 10:45. Същия се връща в 12:40 или 15:40. Подробни инструкции ще получите на място от нашия представител.
 
Свободно време.
 
ДЕН 4 - Сряда:
 
06:00 трансфер до международното летище в Ларнака за полета до Варна в 09:00. Кацане на летище Варна – 11:05.
 
(ВАЖНО: Пакетната цена е изчислена на база на промоционална цена на самолетния билет. Към момента на резервация цената се преизчислява и ако е необходимо се доплаща.)
 
Цената включва:
 
Цената не включва: 

Изпрати запитване